Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Heb jij al een laadpaal bij jouw bedrijf?

Heb jij al een laadpaal bij jouw bedrijf?

the power supply for Charging of an electric car

Waarom een laadpaal bij jouw bedrijf een slimme keuze is

Bedrijven maken steeds vaker de overstap naar elektrisch rijden. Misschien heb jij die overstap met je bedrijf ook al wel gemaakt. Ook als je dit nog niet hebt gedaan, heb je vast al wel gezien dat steeds meer mensen elektrisch rijden. Misschien komen jouw klanten of werknemers wel met een elektrische auto. Het is dan een slimme investering om een laadpaal bij jouw bedrijf neer te zetten. Je biedt elektrische rijders op deze manier een extra service. En dat biedt ook voor jou weer uitkomst. Hoe? Dat vertellen we je graag. Lees snel verder en ontdek waarom een laadpaal bij je bedrijf een slimme keuze is.

Onderscheid jezelf met een laadpaal bij jouw bedrijf

Door een laadpaal bij je bedrijf neer te zetten, kun je je onderscheiden van de concurrenten die dit niet hebben. Een laadpaal voor bedrijven is een extra service naar jouw personeel, klanten, maar ook naar andere elektrische rijders. Moet een elektrische rijder dringend zijn of haar auto opladen? En is jouw bedrijf het dichtstbijzijnde laadstation? Dan is de kans groot dat ze jouw bedrijf een bezoekje komen brengen. Het opladen van de elektrische auto duurt immers even. Een laadpaal bij jouw bedrijf levert je dus extra bezoekers op. Dat is natuurlijk wat je wilt!

Geen zorgen over de laadkosten

Het is natuurlijk ontzettend leuk wanneer je een laadpaal bij je bedrijf hebt staan en deze veel bezoekers trekt, maar je wilt niet voor de kosten van een ander moeten opdraaien. Geen zorgen, er is namelijk altijd een laadpas nodig voor het gebruik van een laadpaal. De eigenaar van de laadpas betaalt dus zelf voor het opladen van de elektrische auto.

Mogelijkheid tot subsidie

Het kost wel wat om een laadpaal bij je bedrijf neer te zetten. Maar het is wel een investering die zichzelf terugverdient. Daarnaast kun je subsidies krijgen voor zakelijke laadpalen. Of dit mogelijk is voor jou, daarover kun je je het beste laten informeren bij de gemeente. Wil je meer zakelijke tips lezen? Klik dan hier