Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Internet Marketing bureau nabij Waalwijk

Internet Marketing bureau Waalwijk

Sinds ik klant ben geworden bij het Internet Marketing bureau nabij Waalwijk merk ik echt dat mijn conversies omhoog gaan. Steeds meer mensen bezoeken mijn website en steeds meer mensen gaat ook daadwerkelijk over tot een aankoop. Ik had niet verwacht dat online adverteren zoveel zou opleveren. Eerst was ik daar best wel sceptisch over, maar dat kwam vooral omdat ik er niet zoveel van af wist. Toen ik bij dit bedrijf langs ging voor een afspraak, hebben zij aan mij uitgelegd wat voor voordelen adverteren heeft. Omdat ik door hun uitleg toch wel benieuwd was geworden, had ik afgesproken om het drie maanden uit te proberen. Daarna zou ik samen met het bedrijf rond de tafel gaan zitten en de resultaten bespreken.

Internet Marketing bureau Waalwijk

Positief resultaat

Toen ik na drie maanden weer langs ging bij het Internet Marketing bureau nabij Waalwijk om de resultaten te bespreken, werd ik hartelijk ontvangen. De medewerker die alle online advertenties voor mijn bedrijf had geplaatst, ging met mij in een kantoor zitten. Hij liet zien hoeveel mensen er op mijn advertenties hadden geklikt en hoeveel procent daarvan ook daadwerkelijk een bestelling had geplaatst. Dat percentage lag verrassend hoog vertelde hij. Doordat het resultaat zo positief was, besloot ik om gelijk onze samenwerking met een jaar te verlengen. Daarnaast wilde ik graag bespreken wat het bedrijf voor mij kon betekenen op het gebied van social media. Ik wist namelijk zelf niet zo goed wat voor content mijn doelgroep interessant zou vinden. Een professioneel inhuren leek mij de beste optie.

Internet Marketing bureau Waalwijk