Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Kerstpakketten en goede doelen zijn tegenwoordig een en hetzelfde

Kerstpakketten en goede doelen

Kerstpakketten en goede doelen gaan eigenlijk heel goed samen. Veel mensen staan hier niet bij stil en dat is te begrijpen, maar als je erover nadenkt dan zul je ook merken dat een kerstpakket vanuit het bedrijf ook met een goed doel komt. Dit is natuurlijk niet een donatie zodat er andere mensen mee geholpen kunnen worden, maar het is wel een gift naar het personeel om te laten zien dat ze het personeel waarderen. Ook zie je dat er bedrijven zijn die kerstpakketten maken ook een deel van de prijs overmaken naar een goed doel. Dit is ook een heel mooi gebaar natuurlijk. Helemaal omdat je dan dus en je personeel kunt bedanken voor het harde werk en ze dus een kleinigheidje geven, maar je kunt ook een goed doel naar keuze steunen.

Kerstpakketten en goede doelen

Zelf doneren

Je kunt er voor kiezen om kerstpakketten en goede doelen te combineren, maar je kunt natuurlijk ook goede doelen uit jezelf steunen. Dit kun je persoonlijk doen, maar ook als bedrijf. Dit is ook een mooi gebaar om te maken tijdens de feestdagen. Zo hoef je namelijk niet een kerstpakket te kopen die je misschien niet wilde kopen, maar kun je toch wel je steentje bijdragen aan het goede doel wat je wilt steunen.

Keurmerk

Als je er dan wel voor kiest om kerstpakketten en goede doelen te combineren en je wilt aan een goed doel doneren naar keuze moet je wel kijken of het goede doel een CBF keurmerk heeft. Dit is om te voorkomen dat het geld wordt verspild aan een nep doel.

Meer verhalen