Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

4 Top locaties om personeelsfeesten te geven!

bedrijfsfeest in Noord Holland

Ben jij van plan om een personeelsfeest te geven, maar vind jij het lastig de juiste locatie te vinden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel geven je 4 top locaties om een geweldig personeelsfeest te geven.

Verschillende soorten locaties

Er zijn verschillende redenen om een personeelsfeest te geven. Misschien hebben jullie wel net een nieuw product gelanceerd, of geef je een seminar met aansluitend een bedrijfsfeest. Hoe dan ook, het belangrijkste onderdeel van een personeelsfeest is de locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het huren van een zaal, of een combinatie met een activiteit. Dit kan bijvoorbeeld lasergamen zijn, maar ook een escaperoom. Jullie beginnen de dag dan met een leuke activiteit en sluiten de dag af met een hapje en drankje. Maar je kunt er ook voor kiezen lekker naar buiten te gaan en de dag helemaal zelf in te delen. Hieronder geven we je 4 tips voor leuke locaties.

1.    Een 19e eeuws fort

Ben je op zoek naar een unieke locatie waar je voldoende ruimte hebt? Deze feestlocatie ligt nabij Alkmaar en is erg geschikt voor een bedrijfsfeest in Noord Holland. Het is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ligt midden in de weilanden en tussen het groen, omringd door een gracht. Met vele kamers, ruimtes en gangen heeft het fort binnen voldoende plek om feesten te geven, of dat nu voor een kleine of een grote groep is. En wil je graag buiten feestvieren? Dan kan dat ook, ruimte genoeg! Het leuke is dat je hier ook gemakkelijk catering en entertainment kunt regelen.

2.    Het water op

Iedereen vindt varen leuk! En dat is niet zo gek, je geniet van de omgeving en hebt alles bij de hand wat je nodig hebt voor een geslaagd personeelsfeest. Heb je een klein gezelschap? Huur dan bijvoorbeeld een sloep om de grachten over rond te varen. Daarna kunnen jullie ergens lekker gaan eten. Het is ook mogelijk een boot te huren met personeel. Bij dit soort boten heb je alles aan boord: hapjes, drankjes en de mogelijkheid entertainment te huren. Heerlijk toch?

3.    In de natuur

Niets zo lekker als buiten genieten van het weer en de omgeving. Met een personeelsfeestje in de buitenlucht maak je waarschijnlijk iedereen blij. Wel is het belangrijk rekening te houden met het weer bij een locatie in de buitenlucht. Want, in ons koude kikkerlandje regent het nog wel eens. Ook als het regent zijn er nog genoeg opties: huur een tent of kies bijvoorbeeld een locatie waar je ook even naar binnen kunt als het weer iets minder lekker wordt. In de buitenlucht heb je bovendien genoeg ruimte om er een leuke spelletjesmiddag van te maken. Hebben jullie honger gekregen? Neem spullen mee voor een BBQ en jullie dag kan niet meer stuk!

4.    Een escape room

Zijn jullie een actieve groep van collega’s? Dan is het misschien leuk om een keer een escape room te doen. Een escape room is een avontuur waarbij je als groep verschillende puzzels moet oplossen. Je krijgt hiervoor 60 minuten de tijd. Bij de eerste escape rooms was het doel ook echt letterlijk om uit een kamer te ontsnappen. Inmiddels zijn er verschillende verhalen, waarbij je bijvoorbeeld een moord moet oplossen of een kluis moet kraken. Voor ieder wat wils dus! Bovendien brengt een activiteit jullie als groep dichter bij elkaar, wat de productiviteit op werk zeker ten goede komt!

Wij wensen je vast veel succes met de organisatie van jouw personeelsfeest! En, vergeet niet te genieten van de dag!

Meer verhalen