Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De firma Eurofiles kan ik de toekomst veel voor jouw organisatie gaan betekenen

tip archief

EurofilesZijn jullie al bekend met de firma Eurofiles? Zelf ben ik hier nu al zo’n vier jaar klant. Eigenlijk zie ik hun inmiddels niet meer zo, hun zijn dan ook echt een partner geworden. Wat zij doen is mijn archief beheren. Dit is dan ook precies wat zij voor andere bedrijven doen. In Nederland zijn zij dan ook specialist op gebied van archiefbeheer. Tot 2006 werd hierdoor regelmatig samengewerkt met het bedrijf Vision2Files. Vision2Files is een organisatie die zich richtte op de advisering en uitvoering van complexe archiefprojecten en detachering van gespecialiseerd personeel. De samenwerking van de verschillende verhuisorganisaties en Vision2Files resulteerde in het opzetten van een nieuw bedrijf. Hun hoofdvestiging is gevestigd in Alphen aan den Rijn. 

Door de geografische spreiding en het hebben van meerdere belanghebbende aandeelhouders is een solide basis geconstrueerd voor continuïteit en risicospreiding. Met de oprichting van Eurofiles B.V. in 2006 richt het bedrijf zich op het leveren van (of adviseren omtrent) alle archiefdiensten, zoals:

  • archiefHet uitvoeren en begeleiden van complexe en omvangrijke archiefprojecten, in huis of op de locatie van de klant.
  • Fysieke kwalitatieve archiefopslag vanuit verschillende geografische locaties.
  • Actief beheer waaronder bewaartermijnen vaststellen en bewaken van fysiek en digitaal archief.
  • Leveren van online database services t.b.v. het archiefbeheer via eigen “Cloud” applicatie, Mijnarchief/Yourarchive.
  • Recordmanagement w.o.: opschoning, selectie en het toegankelijk maken en houden van archiefbestanden.
  • Digitaal beheer en conversie.

Deze informatie komt overigens rechtstreeks van eurofiles.eu.

Deze firma staat hoog aangeschreven

tip archiefWanneer ik kijk binnen mijn netwerk zijn er meerdere bedrijven die gebruik maken van de diensten van Eurofiles op gebied van archiefbeheer. Na het lezen van dit artikel jullie wellicht dus ook.