Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De velgen voor Mercedes voertuigen

Meeste die een Mercedes rijden weten waarom. Het is typerend voor dit automerk dat het op alle gebieden en in alle segmenten wil schitteren. Comfort, ergonomie, zitcomfort, wegligging, beenruimte, duurzaamheid, sportiviteit, uitbundigheid. De fabrikant wil in alle opzichten de allerbeste zijn. Je vindt bij JD Tyres & Wheels originele velgen voor amper alle Mercedes typen. Je mag hoge eisen stellen aan een automerk dat zich wil onderscheiden en in alles de beste wil zijn. bij de bandenfabrikanten van uw leverancier. Een nieuwe Mercedes komt alleen met banden die voldoen aan de hoge Mercedes-kwaliteitsnormen. Mercedes zou het niet zijn als het geen eigen merkje voor zijn banden had. Het kwaliteitsmerk heet het Mercedes Original ofwel MO. Aan dit keurmerk kunt u de beste banden voor uw Mercedes-Benz inzien. Mercedes banden met runflat eigenschappen herken je aan het Mercedes Original Extended keurmerk. Met MOE banden op uw Mercedes rijdt u bij pech nog 80 kilometer probleemloos verder, met een topsnelheid van 80 kilometer per uur.

Het MO-keurmerk voor Mercedes velgen

Om banden te kunnen leveren aan Mercedes zou de autofabrikant dus moeten voldoen aan de criteria van het MO-keurmerk, wat onder meer inhoudt dat de bandenfabrikant samenwerkt met Mercedes in het testproces en de banden aanpast. voor elk Mercedes-model.

Geschikte Mercedes velgen

Wat is een band zonder een geschikte velg? Een MO band past perfect op de Mercedes velgen waarvoor deze band is ontwikkeld. Bij de fabricatie van Mercedes Benz-velgen ligt de hoofdpunt op maatvastheid, die een perfect draaiwiel en hoogwaardig rijcomfort garandeert. De wiel-bandcombinatie van elk Mercedes-model is het hoogst afgestemd op de kenmerken van het betreffende voertuigtype en het bijbehorende veiligheidssysteem. Als u veilig en comfortabel wilt blijven rijden met uw Mercedes is het belangrijk om alleen uw banden te vervangen. en banden met de originelen. Bij JD Banden en Velgen kunt u terecht voor het bestellen van originele Mercedes velgen, banden of complete wielsets voor elk Mercedes model, zowel nieuw als gebruikt.