Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Een deurwaarder inschakelen was een goed idee!

Goedemiddag! Vandaag heb ik weer een erg handig artikel voor jullie! Jullie weten inmiddels al wel dat ik er alles aan doe om mijn onderneming goed te laten draaien. En dankzij alles dat ik meemaak kan ik jullie erg veel handige tips geven. Vandaag is het weer zo ver want ik ga het hebben over: een deurwaarder inschakelen. Ik was eigenlijk nooit van plan om dit te doen tot dat ik zelf mijn eigen rekeningen niet meer kon betalen. Dit wil je natuurlijk niet en mijn bedrijf liep hierdoor ook erg slecht. Daarom heb ik contact opgenomen met Bill incasso. Dit bedrijf moest er voor zorgen dat ik mijn geld terug zou krijgen en ze hebben mij niet teleurgesteld. Van een goede vriend van me hoorde ik al veel goede verhalen en ook mij hebben ze niet teleurgesteld.

Ze hielpen mij uit de brand!

Gelukkig waren de positieve verhalen niet voor niets want dit bedrijf heeft mij echt uit de brand geholpen. Ze hebben een hoop geld voor mij opgehaald en als dit niet lukte hoefde ik niet te betalen. Dit dankzij de no cure no pay regeling die het bedrijf hanteert. Een deurwaarder inschakelen is dus een echte aanrader en ik vind dat veel meer ondernemers hieraan moeten beginnen. Ik hoop dat jullie dit een goede tip vonden en dat ik jullie hier binnenkort weer tref!