Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Een executive management training

Sinds ik een executive management training heb gevolgd ben ik een ander persoon geworden. Vaak hoorde ik via via, dat mijn werknemers erg tegen mij op keken. Dit terwijl ik hier mij niet bewust van was. Ook merkte ik vaak dat waneer ik voor een grote groep moest spreken ik dicht klapte, terwijl ik altijd heet hoogte woord had. Het klinkt raar, maar als directeur van een groot bedrijf komt dit niet echt professioneel over. Daarom leek het mij verstandig om de hulp van een ervaren iemand in te schakelen. Iemand die een andere kijk op de zaken heeft en mij misschien kan helpen om sterker in mijn schoenen te staan.  executive management training

De juiste persoon gevonden

Al snel had ik de aangewezen persoon gevonden die mij met al mijn vragen kon helpen. Deze persoon heet Truus Dekkers en is een coach die je kan helpen op het gebied van alle niveaus, persoonlijk/mentaal, fysiek, strategisch en spiritueel. Door het volgen van deze executive management training heb ik een andere kijk op mijn functie gekregen en op mijn leven. Zo kan ik mij beter uitdrukken in grote groepen en sta heel sterk in mijn schoenen. Tevens heb ik het boek “Succesvol Coachend Leidinggeven” besteld, zeker de moeite waard.