Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Een prachtig terrasscherm op het terras!

terrasscherm

terrasBeste lezer, welkom op mijn blog! Ik schrijf hier regelmatig teksten over alles dat er gebeurd in het zakenleven. Ik heb namelijk een eigen onderneming, en ik maak het nodige mee. Vandaag ga ik het hebben over het prachtige terrasscherm dat een klant van mij onlangs heeft aangeschaft. Ik kwam bij hem op bezoek en hij vertelde me dat de zaken al een tijdje minder liepen. Hij wilde wat investeringen doen en hij vroeg mij om advies. Het is natuurlijk altijd erg vervelend om te horen als een klant erg slecht draait. Zeker deze klant, ik ken hem al erg lang, en ik wilde hem maar al te graag helpen. Gelukkig heb ik meerdere klanten met horeca ondernemingen, waardoor ik mijn klant goed kon helpen. Ik bedacht me namelijk dat hij helemaal geen windschermen had, dat terwijl hij aan het strand zat. hierdoor hadden mensen erg veel last van de wind. Ik vertelde dit aan hem en hij vond het een goed idee om dit aan te schaffen

Een goede aankoop!

terrasschermInmiddels heeft mijn klant al een terrasscherm aangeschaft . Hij heeft dit gedaan op de website van Xterrior. Hij vertelde me dat er op de website veel schermen staan van hoge kwaliteit. Hij is hier dus goed geslaagd, en daar bedankt hij me voor. Hij hoopt dat dit in ieder geval al een kleine stap vooruit is.