Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Financial leasen is erg slim!

 

 

Welkom allemaal, leuk dat jullie weer aanwezig zijn op mijn zakelijke blog. ik heb weer een zeer leuk nieuw artikel stuk voor jullie, dat gaat over Financial leasen. Ik zal even uitleggen wat dit precies inhoudt. Dit betekend dat je hele leuke auto’s kan leasen voor een aantrekkelijke prijs. Ik ben hier op gekomen door een maatje van mij die werkt bij een auto dealer. Hij vertelde mij dat hij samen met collega’s heeft gekozen om de reiskosten vergoeding, bij hun baas in te leveren, om dan een auto te kunnen lease, op de kosten van de zaak. In goed overleg met hun baas, zijn hun tot de conclusie gekomen, dat deze oplossing uiteindelijk goedkoper is voor hun baas, dan dat hij elke maand reiskosten vergoeding moet betalen. Hun baas is dus actief geworden in financial leasen! 

Een betere manier is er niet!

Ik als baas zijnde had hier zeker oren na. Het leek mij een goed idee, om dit voor te stellen aan mijn personeel. Natuurlijk stemde mijn personeel hierin mee, een auto van de zaak is natuurlijk erg handig. Ik ben elke maand goedkoper uit, en geef stukken minder uit aan de reiskosten. Erg handig is ook, dat de zijkanten van de auto’s beplakt zijn, met gegevens van mijn bedrijf. Ik ben goedkoper uit, en ook valt mijn bedrijf op, door de beplakte zijkanten van de auto’s. Ik ben erg blij met deze vooruitgang. Ik heb dit allemaal te danken aan dit top bedrijf!