Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Gebr. Vermeer

Gebr. Vermeer Industrial Movements voor het echte werk! Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk het is om machines op de juiste wijze te vervoeren. Grote machines dienen op de juiste wijze vervoert te worden om kans op schade zo min mogelijk te houden. Ook voor ons bedrijf zijn wij druk opzoek geweest naar een bedrijf die ons kan helpen. Wij hebben voor een jaar terug ervoor gekozen om een eigen bedrijfspand te bouwen. Vorige week hebben wij eindelijk de sleutels gekregen van het pand en zijn wij klaar om te gaan verhuizen. Alleen moeten wij nog wel een bedrijf zien te vinden die de zorg kan nemen voor onze machines.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Dit bedrijf levert precies de juiste dienst waar ik naar op zoek was! De kosten die zij hanteren was nog niet bekend. Hiervoor moest je een offerte opvragen en daar heb ik dan ook voor gekozen. De offerte werd opgevraagd en hier kreeg ik vrijwel meteen een respons op dat zij er druk mee aan de slag gaan.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

In een mum van tijd heb ik de officiële offerte mogen ontvangen. De prijzen die ik in gedachten had waren veel hoger dan dat zij berekenen. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om akkoord te geven op de offerte zodat er een afspraak gepland kan worden. De afspraak werd vrijwel meteen gemaakt en gisteren stonden zij netjes bij ons gereed op de stoep met genoeg mankracht en takelwagens.