Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Geschikte tolk Engels nodig!

Voor enkele dagen terug hebben wij plotseling een bericht ontvangen van potentiële Engelse klanten. Deze mensen willen maar al te graag een samenwerking aangaan met ons, echter zit hier een flinke knik in de kabel aangezien we absoluut geen Engels kunnen. Om hiervoor deze klant te laten gaan zit ik ook niet op te wachten, op zoek naar een tolk Engels!

logo (2)

Deze klant kan natuurlijk erg veel voor onze onderneming betekenen waardoor ik het van belang vindt dat we een goede tolk krijgen die ons uit de brand kan helpen. Tijdens het zoeken op het internet naar een tolk was ik verbaasd over het feit dat er genoeg bedrijven zijn die dit aanbieden! Op de website van sigvcooperatie.nl ben ik verder gaan kijken aangezien ze hier meerdere tolken hebben voor verschillende talen. Dit was perfect aangezien we natuurlijk niet weten wat de toekomst voor ons in petto heeft.

tolk

Geschikt!

Ik heb er dan ook voor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf aangezien ik in een korte tijd een tolk Engels nodig had. Door de kosten te horen en het feit dat het bij hun mogelijk is om snel een tolk te krijgen heb ik akkoord gegeven. Dankzij hun goede tolk is het ons in ieder geval gelukt om deze klant in ontvangst te nemen! Sindsdien hebben wij het onwijs druk met deze klant! Mocht ik een mail hebben ontvangen waar ik niet uit kan komen kon ik gerust weer contact opnemen met dit bedrijf.