Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Het ISO certificering behalen doet u hier!

ISO certificering behalen

ISO certificering Ondernemen, wat is het toch een fantastisch vak. Elke week leer ik weer veel nieuwe ondernemers kennen en daar leer ik erg veel van. Vandaag ga ik het hebben over ISO certificering behalen. Pas geleden kwam ik namelijk op een zakenbeurs een ondernemer tegen met een eigen bouwbedrijf. Hij vertelde me veel over wat hij deed en hij vertelde me ook over ISO certificering behalen.

Ik had hier zelf nog nooit van gehoord maar ik vond het wel erg interessant. Hij vertelde me dat je dankzij dit certificaat veel zekerheid aan je werknemers kunt geven. Dit laat zien dat de werkomstandigheden optimaal zijn en dat de werknemers goed verzekerd zijn. Buiten dat straalt dit ook veel professionaliteit uit. Bedrijven gaan hierdoor eerder met je in zee en dat is natuurlijk super. Deze informatie vond ik erg handig, mijn neef heeft namelijk een eigen bouwbedrijf en dit loopt niet echt bepaald goed. De ondernemer waar ik mee sprak vertelde me ook dat je bij Arbode een cursus kunt volgen waardoor je dit certificaat eerder behaald. Dit leek mij wel wat voor mijn broer.

ISO Een hele leuke tip!ISO certificering behalen

Toen ik mijn broer hierover vertelde was hij meteen helemaal overtuigd, dit was hetgeen dat zijn bedrijf nodig had. Hierdoor zouden mensen weer liever voor hem willen komen werken en buiten dat zou dit ook nieuwe klanten aantrekken. Hij heeft de cursus bij dit bedrijf inmiddels al gevolgd en hij is geslaagd, dit is natuurlijk super!