Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

IT’ers moeten een keuze maken uit het enorme aanbod aan ICT banen. Maar welke ICT baan is nu de beste voor jou? Dan zijn er organisaties die moeite hebben om personeel voor ICT banen te vinden. Voor beide problemen is er een oplossing. Je kunt een gespecialiseerde detacheerder, een ICT detacheerder in de arm nemen.  Een ICT detacheerder sinds 2016 is IT Programmeur. Gestart in Nijmegen en inmiddels met een tweede Nederlandse vestiging in Amsterdam. Vanuit Nijmegen en Amsterdam wordt de hele Nederlandse markt bestreken.

Verstand van zaken

Anders dan bij sommige andere detacheerders weten de recruiters bij IT Programmeur goed waar de knelpunten en de kansen liggen. En waar ze de juiste kandidaten voor de job kunnen vinden. De aanpak is flexibel, persoonlijk en eigenzinnig. Zo komen goede matches tot stand. En heel belangrijk, bij IT Programmeur weten ze waar ze het over hebben, ook in technisch opzicht. Want de recruiters hebben zelf ook een technische ICT achtergrond.  Verder weten ze IT Programmeur goed onder de aandacht te brengen van aanbieders en vragers van ICT diensten.

Online zoeken en inschrijven

Werkzoekende en nieuwsgierige ICT’ ers kunnen een indruk krijgen van IT Programmeur, de vacatures en mogelijkheden op de website www.itprogrammeur.com. Daar kan je even overheen surfen, ideeën opdoen, vacatureoverzichten bekijken en gericht zoeken op sleutelwoord, locatie/regio of categorie(en). Denk je erover om voor IT Programmeur wil werken, dan kan je een eigen account aanmaken en je online inschrijven.