Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

IJskrabbers bedrukken doe je bij JMPROMOTIONS!

jmpromotions-logo

IJskrabbers bedrukken is een makkelijke klus. Hier weet ik namelijk wel raad mee. Mijn baas gaf me dan ook de opdracht om dit voor elkaar te krijgen. We moesten namelijk voor een klant ijskrabbers bedrukken met het logo van het bedrijf er op. Dit was een makkelijke klus, dankzij JMpromotions.

Internet

Op internet ging ik opzoek naar verschillende bedrijven die mij konden helpen met mijn vraag. Er waren veel bedrijven, te veel zelfs. Hiervan wilde ik een overzichtelijk rijtje hebben, zodat je kon zien wie ver boven de rest uitsteekt. JMpromotions steekt duidelijk ver boven de rest uit. Zij leveren de beste kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Ze verlenen overigens ook de beste service. Ook hadden mensen in mijn netwerk goede ervaringen met dit bedrijf. Het was goed om te zien dat er bedrijven zijn die mij kunnen helpen op de best mogelijke manier. Overigens was ik ook zeer te spreken over het resultaat van het bedrijf die ze hadden geboekt bij mijn kennissen. Voordat ik mijn keuze wilde vastleggen, had ik nog wat overige vragen over het product. Daarom besloot ik om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf

JMpromotions

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Ze wisten duidelijk waar ze het over hadden, en konden mij direct helpen met mijn vraag. Geweldig bedrijf! Het voelde vertrouwd aan om hier de opdracht neer te leggen. Ze hebben ook jaren ervaring hiermee. Over het uiteindelijke resultaat was ik dan ook zeer te spreken, net als onze klant. We kunnen niet meer zonder JMpromotions! We hopen dan ook in de toekomst de samenwerking te stimuleren. Overigens raden we ze ook zeker aan bij vrienden, familie en collega’s.

Meer verhalen