Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tip: juridisch advies

2

Een tijd geleden had ik helaas iets meegemaakt wat minder leuk was. Iemand heeft namelijk mijn auto bekrast en is weg gerend. Door dit heb ik schade aan mijn bedrijf’s bus overgehouden. Ikzelf baal hier natuurlijk enorm aan. Zodoende ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om een rechtzaak tegen de dader aan te spannen, maar ik had helemaal geen gegevens. Vandaar dat ik de camera beelden ben gaan opvragen van het centrum. Tijdens deze camera beelden zag ik het kenteken van de auto waar de dader uitstapte. Op basis van dit kenteken heb ik deze persoon weten te achterhalen.

Een goede advocaat vinden1

Na dat ik beelden had van de dader ben ik dus opzoek gegaan naar juridisch advies. Via de zoekterm wat websites kwam ik dan ook terecht op de website genaamd: Advocatenjuristen.nl.

Meer informatie

Via deze website kwam ik dan ook in aanraking met een advocaat gespecialiseerd op het gebied van dit soort zaken. Tijdens een aantal gesprekken vroeg de advocaat wat mijn eisen waren en dergelijke? Alle vragen beantwoorden ik nauwkeurig. Ik wilde een persoonlijk excuus ontvangen voor het door rijden. Ook wilde ik een schadevergoeding zien want ik heb blijvende schade aan dit over gehouden. Mocht u dus ook een zaak willen starten en heeft u geenb advocaat tot beschikking dan raad ik het dus zeker aan om de website te bekijken. Hier vindt je al snel meer juridisch advies.

Meer verhalen