Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Klik hier voor info over metalen verkopen!

kh-metals.nl

Jij hebt oude metalen liggen die jij misschien wilt verkopen. Dat is een hele verstandige keuze. want het kan een heleboel geld opleveren. Vooral als het om koper gaat is het aan te raden om het te verkopen. Nu gaat dat niet zomaar, want je kunt het moeilijk op marktplaats zetten en dan gaan verkopen. Het verkopen van metalen moet wel via een bedrijf. Klik hier als jij een bedrijf wilt die voor eerlijke prijzen jouw metalen kan over kopen. Het gaat snel en het gebeurt eerlijk. Jij hoeft je daarom geen zorgen te maken dat het bedrag die jij ervoor krijgt te laag is. Daarnaast brengt het een hele hoop voordelen met zich mee. Die voordelen zijn niet alleen voor jou, maar ook voor veel bedrijven. 

klik hier

Waarom?

Om te beginnen is het milieu de voornaamste reden om metaal te verkopen. Het is namelijk zo dat bij het graven naar metalen veel gassen worden uitgestoten. Dit is natuurlijk hartstikke slecht en daarom moet er ook wat aan worden gedaan. Dat kun jij doen door metalen te verkopen aan bedrijven. Daarnaast levert het jou ook geld op. Vooral als het metalen zijn waar jij niks meer mee doet is het aan te raden om het te verkopen. Het kost jou dan ook verder niks om het te verkopen. Klik hier als jij een bedrijf wilt die al te graag jouw metalen wilt kopen. 

Prijs bepalen

De prijs van metalen worden internationaal bepaald. Natuurlijk gaat het in Nederland per euro, maar dat is logisch. Hoe de prijs wordt bepaald is ook niet zo lastig. De metalen die jij verkoopt worden gewogen en aan het gewicht zit dan een prijs gekoppeld. Nu heb jij bijvoorbeeld koper dat erg duur is. Voor 2 kilo koper krijg jij dan bijvoorbeeld veertien euro. Dat is natuurlijk een hele mooie prijs. Het fijne is dan ook dat jij het met veel meer verschillende soorten metalen kan doen. Het kan ook met oud ijzer, aluminium en lood. Ook computer onderdelen zijn erg geliefd. Klik hier als jij de prijzen wilt bekijken.

Inleveren

Het inleveren van de metalen is niet zo lastig. Er zijn namelijk bedrijven die het metaal voor je willen ophalen. Zij plaatsen dan een container op het terrein van de werkplaats en daar worden dan de metalen ingegooid. Als de bakken dan vol zijn dan worden ze weer opgehaald en wordt het gewogen. Het geld krijg je dan vanzelf. Het fijne is dat jij gratis een nieuwe container krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is een belletje plegen en het wordt geregeld. Klik hier en maak snel een afspraak voor het ophalen van de metalen in jouw werkplaats.

Meer verhalen