Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

lockers met pincode helpen jouw evenement

locker 3

Ben jij van plan om een groot evenement op te richten, dan is het gebruik van lockers met pincode de ideale manier om op een snelle en efficiënte manier het publiek hun spullen op te laten bergen. Ik wil niet weten hoe vaak ik al in de rij heb moeten staan voor de garderobe. Je komt aan met al je spullen, moet vervolgens een half uur wachten en krijgt dan een nummertje op een papiertje wat je per sé moet bewaren. Het is al vaker dan eens voorgekomen dat dit nummertje op het einde van de dag niet meer in mijn bezit is, en dan heb je natuurlijk een probleem. Gelukkig kan dit ook anders, lees dus snel verder.

Waarom zou ik hiervoor kiezen?

Lockers met pincode bieden veel voordelen. Zo heeft iedere gebruiker keuze uit de beschikbare lockers die ze vervolgens door middel van een eigen gekozen code kunnen afsluiten en openen. Je stopt je bezittingen in het kluisje, toets jouw code in en doet hem dicht. Op het einde van de avond hoef je dan alleen maar jouw zelfgekozen code in te voeren om je spullen weer op te laden. Naast het gemakkelijke gebruik van de kluisjes, is het handig dat je er veel in kwijt kan. Veel garderobes nemen namelijk wel jassen aan, maar doen lastiger wanneer je met grote tassen aankomt. Doordat je nu zelf de keuze hebt om je spullen op te bergen in een kluisje, vermijd je dit probleem.

Alleen maar voordelen

Daarnaast zijn er verschillende maten voor de kluisjes, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je bezittingen er niet in passen. En ben je klaar, dan kun je het kluisje resetten zodat de volgende bezoeker hier weer plezier van heeft. Naast deze voordelen zijn de kluisjes ook te personaliseren, zodat de organisatie het design van de kluisjes kan laten overeenkomen met de rest van hun ideëen. Zo is het niet alleen praktisch, maar ook nog stijlvol. Kortom, ik wil nooit meer in een rij staan voor de garderobe, geef mij maar een locker met pincode.