Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

madendood wat doe je er aan!

2We hadden last heel erg last van de madendood als je niet weet wat dit is zal ik het eerst even kort uitleggen. Dit krijg je als er overal in je prullenbaken en andere dingen waar afval in zit veel maden hebt. Dit is heel vervelend en vooral ook gevaarlijk op een boerderij. Als je niet oplet kun je namelijk zelfs last krijgen van maden die op schapen of andere dieren gaan zitten. Waar dieren heel erg ziek van kunnen worden en uiteindelijk zelfs dood kunnen gaan als je niet goed oplet. Vandaar dat ik het je zeker aanraad zo snel mogelijk iets er tegen te doen als je dit eenmaal constateert.

Wij hebben dit namelijk wel op tijd gezien.1

Wij hadden door dat we dus last hadden van madendood en we hebben meteen een bedrijf moeten zoeken. Via het internet kwamen we uit op de website van FD plaagdierenpreventie. die bleek heel goedkoop te zijn in allerlei knaagdieren weg je houden en te krijgen.

We hebben dus besloten er naar toe te bellen!

Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf om eens te vragen hoe en wat. Zodoende heeft iemand mij het hele proces uitgelegd en ook een prijs mee te geven. Aangezien ze hele snelle service boden en ook nog eens een mooie prijs hebben we het door hen laten doen. En ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met wat ze precies voor ons gedaan hebben! Dit bedrijf is zeker een aanrader neem dus snel contact op!2