Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

maxilia-logoReview: Max bidons bestellen bij Maxilia.nl
In de zomer van 2014 heb ik een sportevenement georganiseerd, waarbij lokale sporters de mogelijkheid kregen hun talenten te laten zien in verschillende rondes met verschillende sportactiviteiten. Omdat ik het organiseren van het evenement professioneel wilde aanpakken, heb ik diverse promotiemiddelen besteld voor de start van het evenement. Eén van deze promotiemiddelen, waren Maxbidons. Meer over mijn ervaringen bij het bestellen van bidons bij Maxilia.nl, lees je in deze review.

image (24)
Veel keuze, een duidelijk bestelproces en prettige support
Als je naar Maxilia.nl gaat en op zoek gaat naar Max bidons, kom je er al snel achter dat het aanbod aan bidons bedrukken erg groot is. Hierdoor is het niet lastig om een bidon te vinden die aan jouw wensen, eisen en budget voldoet, wat ik erg prettig vond. Daarnaast is het bestelproces van de website erg duidelijk en dus gemakkelijk te doorlopen. En toen ik toch een vraag had bij het doorlopen van het bestelproces van Maxilia.nl, kon ik eenvoudig hulp vragen aan de support afdeling van Maxilia.nl. De medewerker die ik hier sprak was erg vriendelijk, duidelijk en behulpzaam en heeft mij verder geholpen bij het bestellen van mijn favoriete bidons.

44324_Shiva_zwart_2Producten van goede kwaliteit

Toen mijn bidons thuis bezorgd werden, was ik best zenuwachtig over de kwaliteit. Echter, de zenuwen die ik voelde waren totaal overbodig want de bidons van Maxilia.nl zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen geheel aan de verwachtingen die ik had.

Meer verhalen