Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Meer informatie over Bill BV vind u hier!

Vandaag neem ik mee op tour langs de meest klant- en gebruiksvriendelijke incasso bureau die er is in mijn ogen. Dit is ook gelijk mijn vaste incasso bureau als ik er niet uit kom met de klant over de betalingen. Het incasso keurmerk maakt het bedrijf helemaal waar en is in mijn ogen de beste! Verder hebben zij ook andere functies en oplossingen die heel goed aansluiten op de wensen van de klant. Hieronder zal ik hier meer informatie over geven.

No cure no pay

U kent het systeem ongetwijfeld. Als een bedrijf dit toepast, hoeft u pas te betalen als de wensen van u zijn bereikt of vervult. In dit geval gaat het erom dat als het bureau uw geld kan terug krijgen door middel van de incasso, dat u pas betaald. Als het bedrijf het geld niet terug kan krijgen, hoeft u niks te betalen en word er ook uitvoerig besproken waarom dit niet is gelukt.

Pre incasso

Dit zal u waarschijnlijk niet kennen maar dit is een heel klantvriendelijk systeem wat word toegepast. Daarom zal ik hier meer informatie over geven. Meestal als u ijskoud een deurwaarder op uw klant afstuurt, kan de klant de volgende keer weigeren om de bestelling bij u te doen omdat er meerdere bedrijven zijn die hetzelfde product aanbieden. Met een pre incasso stuurt Bill BV eerst vanuit hun een aanmaning of betalingsherinnering zodat de klant op de hoogte is van het incassobureau wat zich bezig houdt met de betaling tussen u en de andere partij. Zo wordt de factuur negen van de tien keer betaald en volgt er geen bezoek van de deurwaarder.