Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Opleiding boekhouden

Er is enorm veel vraag naar geschoold personeel binnen de boekhouding. Daarbij is het wel van belang om over het juiste diploma te beschikken. Daarom biedt Fabius opleiding boekhouden aan op ieder niveau een cursus boekhouden. Elke opleiding bestaat uit één drie uur durende les per week, en geeft je bij succesvolle deelname een erkend diploma mee.

Financieel_Administratief_260x270-afgerond

Basiskennis Boekhouden

Deze opleiding zorgt dat je op een efficiënte manier om kan gaan met administratieve taken. Je krijgt een goed inzicht in verschillende boekhoudtechnieken, op een efficiënte en eenvoudige manier. Iedere organisatie heeft een administratie, en zelfs medewerkers die niet specifiek op dat gebied worden ingezet krijgen hier vaak mee te maken. Daarom is deze drie maanden durende opleiding ook aan te raden voor mensen uit een andere branche.

Basiskennis Calculatie

Wanneer je een administratieve opleiding wil gaan volgen, maar nog niet helemaal thuis bent met rekenkundige vaardigheden, is het aan te raden deze twee maanden durende opleiding te volgen. In combinatie met de opleiding Basiskennis Boekhouding heb je een brede basis en een hoop nieuwe vaardigheden voor een financiële functie.Vroegboekkorting-banner

Praktijkdiploma Boekhouden

Na de opleiding basiskennis boekhouding kan je de vervolgopleiding volgen voor het praktijkdiploma. Dit is het meest bekende diploma op administratief en bedrijfseconomisch gebied. Na deze zeven maanden durende opleiding kan je zelfstandig de boekhouding voeren van een bedrijf.

Financieel administratief medewerker

Om professioneel en vakkundig aan de slag te gaan op een financiële afdeling, is de opleiding Financieel administratief medewerker de juiste keuze. Je beschikt over een brede basis, krijgt een afwisselend beroep en hebt alle benodigde vaardigheden en kennis. Deze opleiding is voor zowel fulltime als parttime functies.