Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Payrollplaats geschikt voor iedere ondernemer

branche-zorgOf dat je een eigen bedrijf in de horeca hebt of in het kantoorleven maakt niet uit voor Payrollplaats! Daar kan je als ondernemer zijnde je eigen bedrijf aanmelden die voor jou het loonadministratie uit handen neemt. Hiermee wil ik eigenlijk zeggen dat zodra je het uitbesteedt je de garantie krijgt dat het op een vaste dag wordt uitbetaald. Precies zoals iedere medewerkers het liefst wilt hebben. Ikzelf vind het niet erg om het personeel uit te betalen maar merk dat ze het nu een stuk prettiger vinden. branche-retail

Waarom dit uitbesteden?

Normaal gesproken is dit niet iets wat je laat uitbesteden toch merk ik dat ikzelf er weinig tijd voor vrij heb. Je bent er toch een aantal uren mee bezig wil je alle medewerkers goed uit kunnen betalen. Bij Payrollplaats merkte ik gelijk dat hun het op een vrij gemakkelijke manier regelen. Een medewerker is er dagelijks mee bezig om de uren bij te houden maar ook het loon op tijd over te maken. Sinds dat ik het doorgeef aan een extern bedrijf heb ik enorm veel tijd vrij voor mijn zakelijke relaties. Tijdens mijn vergadering met mijn relaties heb ik wel de garantie dat in de tussentijd het loon netjes wordt overgemaakt naar de medewerkers. branche-industrie