Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

ratten bestrijden voor weinig geld!

1 Dag allemaal, vandaag ga ik het hebben over ratten bestrijden. De reden hiervan? Pas geleden was ik bij een goede vriendin op bezoek en vertelde ze me over de ratten dei zij in huis hadden. Ze wonen op een boerderij en de buren verderop hadden hier ook last van. Omdat ik veel in het huis bezig ben en hier ook erg veel vanaf weet, vroeg ze mij om hulp. Ze dacht dat ik hier wel een goed bedrijf voor wist. Gelukkig wist ik dit ook want mijn broer had hetzelfde probleem. Hij heeft toen contact opgenomen met FG plaagdierpreventie. Dit bedrijf kwam meteen naar hem toe om een strijdplan klaar te maken. Dit wist ik gelukkig nog omdat dit bedrijf klasse werk heeft afgeleverd. Daarom ben ik naar mijn vriendin toegegaan en heb ik verteld waar ze naartoe kon gaan. Dit leek haar een goed idee en daarom zijn we samen naar de website van dit bedrijf gegaan.

het heeft goed geholpen!3

We hebben het bedrijf meteen opgebeld en we hebben gesproken over ratten bestrijden. Gelukkig konden ze meteen langskomen en hebben we een strijdplan gemaakt. We hopen dat de ratten nu weggaan en daar ga ik toch eigenlijk wel vanuit. Als dit ooit bij mij thuis gebeurd weet ik gelukkig wie ik moet bellen. Heb jij dit probleem zelf? Ga dan snel naar de website en bel!4

Meer verhalen