Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Sleutels kwijt? Maastricht slotenmaker helpt je

Maastricht slotenmaker

Stel je voor: je woont in Maastricht je deed per ongeluk  de deur achter je dicht, maar liet je sleutels in huis. Dan heb je ineens met spoed een Maastricht slotenmaker nodig. Je pakt de telefoon, googlet “slotenmaker” en ziet direct 5 bedrijven bij jou in de buurt. En ze zullen er ook in 20 minuten zijn. prima zou je denken. Fout er zijn veel oplichters in deze branche. Er zijn paar dingen waar je op moet letten.

Maastricht slotenmaker

Hoe herken ik een betrouwbare slotenmaker

Voor een goede en betrouwbare slotenmaker kan je een paar dingen doen. Controleer of het bedrijf is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. En kijk of het echt bij jou in de buurt is bijvoorbeeld als je in Maastricht woont dat Maastricht slotenmaker je bereikt en niet eentje uit Zwolle. Controleer ook of de website van het bedrijf adresgegevens heeft. Als het adres daar staat, check het dan bijvoorbeeld op Google Maps om te kijken waar het zich bevindt. Onderteken nooit zomaar een offerte en controleer zorgvuldig of alle kosten en contracten aanwezig zijn.  Vraag ook vooraf hoe u gaat betalen. Moet u direct voor de deur van de slotenmaker betalen met pin of contant? Dan kan dit een teken zijn dat je met een onbetrouwbaar bedrijf te maken hebt.

Hoe herken ik een onbetrouwbare slotenmaker

Heeft het bedrijf geen vaste adresgegevens of zijn ze alleen bereikbaar via terugbellen of 06? En mocht je op een site zitten waarbij je veel typefouten vindt. Ten Slotte als ze binnen 20 minuten op locatie kunnen zijn? Dan moeten er belletjes rinkelen want dit zijn meestal teken van oplichter die snel geld willen verdienen. Dus ben je woonachtig in Maastricht en zoek je een betrouwbare slotenmaker dan is Maastricht slotenmaker de oplossing voor jou.