Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Super koffie op aromaclub.nl

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik wilde mijn personeel en mijn klanten graag de mogelijkheid kunnen bieden om lekkere koffie te kunnen drinken op het kantoor. We hadden een lange tijd een koffiezetapparaat waar we eigenlijk niet echt lekkere koffie van kregen. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een website die super goede koffiezetapparaten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs.Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een website die goede koffie aanbiedt kwam ik uit op de website van aromaclub.nl.

Meer informatie

Op de website worden erg veel koffiezetapparaten aangeboden. Het is ook mogelijk om een apparaat te lease zodat je niet zit met een erg dure aanschaf van een koffiezetapparaat. Wanneer je een koffiezetapparaat least zit de onderhoudsbeurt bij de prijs bij in begrepen.

Aroma Club is voorzien van alleen maar verse koffiebonen, ook hebben ze 3 verschillende melanges. Aroma Club biedt verder ook alle producten aan om de koffiecorner op te vullen. Denk daarbij aan suikersticks, handige metalen dispenser blikken en porseleinen servies.


Wanneer u ervoor kiest om een koffieapparaat te nemen met 1 of 2 koffiemolens, kun je bepalen of de koffie en espresso worden bereid met dezelfde koffieboon of verschillende koffiebonen. Zo kunt u voor uw kantoor ook kiezen bij aromaclub.nl of u met verse melk of melkpoeder wilt werken.

Ben je op zoek naar nog wat meer informatie over de koffiezetapparaten of koffiebonen. Of ben je op zoek naar goede koffiezetapparaten  voor op het werk ga dan naar aromaclub.nl