Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Terrasschermen zijn zeer populair

3Vandaag gaan wij het hebben over Terrasschermen. Ik had laatst een positieve ervaring ervaren met deze schermen. Ik zat namelijk laatst op het terras en zag een aantal van die schermen staan. Omdat ik een vriend heb, die ook eigenaar is van eigen horeca onderneming. Vroeg ik mezelf af waarom hij geen schermen had staan op zijn terras. Het houdt namelijk de wind tegen, en zo kun je in alle rust een hapje en drink benuttigen. Een aantal dagen later kwam ik hem tegen, en raadde ik hem aan een terras scherm aan te gaan schaffen. Hij volgde mijn advies op, omdat ik zo positief was over deze schermen!1

De schermen vielen erg in de smaak vertelde hij mij!

Hij heeft dus besloten om te investeren in de Terrasschermen en dit bleek dus een hele slimme zet van hem te zijn aangezien het hem veel extra klanten opleverde. Klanten gaven aan dat ze het voorheen niet zo fijn vonden om buiten te zitten aangezien ze de hele tijd last hadden van het waaien. Dit snap ik ook best hij zit namelijk aan het strand en daar kan het er aardig hard aan toe gaan zo wist hij zelf ook. Vandaar dat hij  dus schermen heeft laten plaatsen!1