Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tip: aardappeltransport

Aardappeltransport

Mijn broer is een groothandelaar in aardappelen en dit doet hij al vele jaren. Hij verwerkt zo´n honderd duizend kilo per maand. Dit zijn natuurlijk een hele hoop aardappelen die moeten worden getransporteerd naar supermarkten en dergelijke. Maar het transportbedrijf dat mijn broer in dienst had ging niet netjes met de aardappelen om, waardoor mijn broer niet de hoofdprijs kon vragen voor zijn geleverde aardappelen. Zodoende is hij opzoek gegaan naar een betrouwbaar aardappeltransport bedrijf. 

Maar waar kon hij deze vinden? via het internet kwam hij terecht op de website van aardappeltransport bedrijf Adevliegher. Dit bedrijf staat bekend om de geleverde kwaliteit, de goede service en ook voldoet het transportbedrijf aan alle eisen van de HACCP. Na het zien van de beschrijvingen en het geweldige portfolio nam mijn broer het besluit om in zee te gaan met dit transportbedrijf!

Haccp

Goede ervaringen!

De eerste twee lading aardappelen die zijn getransporteerd heeft mijn broer goede ervaringen aan beleefd. Voor de geleverde aardappelen verkreeg hij een hoger bedrag. Simpelweg omdat er minder aardappelen kapot waren gegaan tijdens het transporteren. Mijn broer spreekt zeer lovend over dit transportbedrijf, in twee maanden tijd heeft hij twee keer de hoofdprijs kunnen vragen door de goede transportwerkzaamheden!

Bent u zoekende naar een betrouwbaar bedrijf in het transporteren van aardappelen en dergelijke? Bekijkt u dan eens de bovenstaande website. Het is een geweldig transportbedrijf waar mijn broer goede ervaringen aan heeft beleefd! De gehanteerde prijzen zijn zeer voordelig, de geleverde kwaliteit is top en de verleende service is geweldig!

Aardappels

 

Meer verhalen