Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tip: Besparen op korte en lange termijn dankzij Max polo’s

polo3Een goede vriend van mij heeft me onlangs de tip gegeven om geld te besparen op bedrijfskleding, hij vertelde me dat ik het beste polo’s kon laten bedrukken bij Max polo’s  omdat het daar stukken voordeliger zou zijn dan bij de leverancier waar ik hiervoor haalde. Ik ging online kijken naar de bovenstaande website en kwam daar achter een aantal dingen, namelijk dat het werkelijk goedkoper was en al helemaal voor het aantal wat ik wou gaan bestellen. Ook was de kwaliteit van de polo’s werkelijk beter dan de huidige kleding die onze werknemers dragen. Alles bij elkaar opgeteld maakte het de perfecte mogelijkheid voor ons en dus gingen we aan de slag op de website en begonnen te ontwerpen.

Het is de perfecte uitweg

polo7Na het ontwerpen gingen we dus bestellen en binnen enkele dagen kregen polo9we het binnen, we waren erg tevreden over de service en dat mag ook wel. De polo’s die we hadden laten bedrukken bij Max polo’s waren van zeer hoge kwaliteit, de stof zat echt tien keer fijner en was een stuk sterker dan de oude kleding die we eerst gebruikten. Dankzij deze website en de tip van mijn vriend besparen we nu bakken met geld op de lange termijn en dat is altijd goed voor een ondernemer want je moet zorgen dat je geld overhoud.