Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tip: scooterrijbewijs voor het personeel!

scooterrijbewijs

scooterrijbewijsEen goede vriend van me heeft een restaurant en hij heeft veel jonge mensen in dienst. Dit is natuurlijk goedkoper en daarom kiest hij hiervoor. Vandaag heb ik het over het scooterrijbewijs omdat hij dit pas geleden heeft betaald voor een aantal personeelsleden. Hij heeft namelijk niet alleen een restaurant, hij bezorgd ook. Met de scooter is dit het snelste en daarom wilde hij zijn jongere personeel dat 16 jaar of net wat ouder is het eten laten bezorgen.

Ze moesten echter wel een rijbewijs hebben voor het rijden op een scooter. Dit is niet heel duur en dit was voor hem zeker de moeite waard. Een scooter is ook veel zuiniger dan een auto en dit zou hij er dan ook gegarandeerd uithalen. Hij zocht daarom naar een goede rijschool en uiteindelijk vond hij dit ook. Op het internet kun je namelijk kijken naar de slagingspercentages van verschillende rijscholen. Hij kwam toen al snel tot de conclusie dat hij het beste bij rijschool Wesseldijk kan zijn. Zij hebben een enorm hoog slagingspercentage en dit leek hem wel wat. Zijn personeel moest eerst het theorie examen halen.

scooterLessen van top kwaliteit!rijbewijs

Zijn personeel moest dus eerst het theorie examen halen om vervolgens deel te mogen aan de lessen voor het scooterrijbewijs. Na een dag lessen zouden ze opmogen voor het praktijk examen en dit is uiteindelijk ook gebeurd. Een aantal personelen hebben hier hun rijbewijs gehaald en bezorgen het eten nu al voor hem.