Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tip: www.singeladvocaten.nl

www.singeladvocaten.nl

www.singeladvocaten.nlSoms is het hebben van een goede advocaat erg handig. Ik heb gelukkig een goede advocaat: www.singeladvocaten.nl. Ik ben sinds een tijdje klant bij deze advocaat en dat was een goede keuze. Ik ben bij ze uitgekomen via een klant van me. Ik had namelijk wat problemen met een werknemer en hier kwam een rechtzaak uit. Ik had hier alleen nog geen advocaat voor en daarom heb ik bij wat klanten rondgevraagd. Een klant vertelde me vervolgens over www.singeladvocaten.nl. Dit bedrijf had al een aantal keer goede zaken voor hem gedaan en hij was positief. 

Nadat mijn klant zo positief was besloot ik om een kijkje op de website te nemen: www.singeladvocaten.nl. De website zag er al meteen erg professioneel uit en ik besloot meteen om contact met ze op te nemen. Ik geloofde mijn klant wel en daarom nam ik dus contact op. We spraken af en hier heb ik eerst de situatie uitgelegd. Mijn werknemer was namelijk met zijn eigen webshop bezig tijdens werktijd. Ik wilde hem ontslaan maar volgens hem mocht dit niet. Hier was ik het absoluut niet mee eens en volgens de advocaat stond ik in mijn recht. Wij gingen dan ook met een goed gevoel naar de rechtzaak.

singeladvocatenWe wonnen de rechtzaak!advocaat

De rechtzaak hebben we gelukkig erg makkelijk gewonnen. Ik heb mijn werknemer inmiddels ontslagen en daar ben ik de advocaat erg dankbaar voor. Ik kan nu weer verder met mijn bedrijf en de sfeer op kantoor is in ieder geval alweer een stuk beter.