Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tweedehands kantoormeubelen

Stoel

Ben jij nog opzoek naar tweedehands kantoormeubelen voor jouw bedrijf? Dan heb je die nu gevonden! Bij Mauron Kantoormeubelen kan je kwalitatief goede meubelen vinden voor een scherpe prijs. Ik zou dus zeker een kijkje nemen als ik jou was!

Goede Tweedehands kantoormeubelen

Mauron verkoopt uitstekende kantoormeubelen die van een erg goede kwaliteit zijn, het zou je bijna verbazen dat het tweedehands kantoormeubelen zijn. Ze hebben een ruim assortiment aan meubelen waar ze al veel kantoren in Nederland mee ingericht hebben. Ze verkopen verschillende merken meubels waaronder Ahrend en Haworth Comforto. Ze hebben de meubels op voorraad waardoor het minder lang duurt om ze binnen te krijgen. Mauron heeft meubelen voor de kleine zzp’ers maar ook voor de grotere bedrijven, mogelijkheden voor iedereen dus.

Tweedehands kantoormeubelen

Persoonlijke ervaring

Ik heb zelf een klein bedrijf in een kleine ruimte. Het is over het algemeen redelijk ingewikkeld om daar goede meubelen voor te vinden. Veel bedrijven leveren vooral grote meubelen en daar is bij mij gewoon geen plaats voor. Ik had al redelijk rondgekeken voor goede bedrijven maar geen van hun sprak mij echt aan. Tot een vriendin van mij over Mauron vertelde. Op de website kan je het ruime assortiment al vinden, dit is heel handig voor als je gewoon niet genoeg tijd hebt om langs te gaan. Zelf vind ik het altijd fijner om in het echt te zien hoe de kasten, bureaus, stoelen et cetera eruitzien.

Mauron

Ik nam contact op met Mauron en ze vertelde mij dat ik van harte welkom was om langs te komen. Eenmaal daar werd ik begroet door de aardige en behulpzame werknemers. Ik heb veel advies ontvangen over hoe ik mijn werkruimte het beste kon inrichten, dit vond ik vooral erg fijn. De werknemers wisten veel over de producten en konden mij daarom goed helpen. Ik ben zeker tevreden en zou hier graag weer meubels bestellen.