Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Verkeersongeval meegemaakt

letselschade voorkomen

Een verkeersongeval is voor niemand leuk, zeker niet als iemand hierbij letsel oploopt. Naast het letsel zelf moet er veel geregeld worden rondom vergoedingen en verzekeringen. Dit kan veel stress met zich meebrengen zeker als het de eerste keer is dat je een verkeersongeval hebt meegemaakt. De mensen van SAP Advocaten kunnen je helpen bij het traject van de vergoedingen en verzekeringen. Ze doen dit al vele jaren en daarom zijn ze de perfecte kandidaat om jou te helpen. SAP Advocaten is het grootste letselschade kantoor van heel Nederland en hier zijn ze trots op. Ze werken enorm persoonlijk waardoor ze echt kunnen zien wat het letsel voor impact heeft op je leven.

letselschade door verkeersongeval

Het kantoor van SAP Advocaten

SAP Advocaten is gevestigd in Amersfoort. Hier zitten ze nu al bijna 5 jaar. Het kantoor was eerst een pompstation. Nu is het een rijksmonument door de architectuur die in het gebouw gestoken is. Ze zijn heel trots op de locatie die ze hebben. Aan het gebouw is nog super goed te zien dat hier vroeger het water voor Amersfoort werd verzorgd. Het pand is al een aantal keer in de regionale krant geweest en op nationale televisie. Je kan hier ook altijd terecht met je vragen.

Sap

Klantenservice

De klantenservice van SAP Advocaten is heel goed. Ze hebben een team klaarstaan om al je vragen te beantwoorden  en om al je opmerkingen op te nemen. Ze houden je goed op de hoogte in het proces en je kan altijd terecht om dingen te bespreken. Op de website kan je via een contactformulier ook je vragen achterlaten. Hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd. Verder kan je op de website het laatste nieuws lezen over letselschade en verkeersongevallen. Ze kijken ernaar uit om je te mogen helpen met je letselschade.