Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Vraag hulp van een startersbegeleiding specialist

startersbegeleiding specialist

Een startersbegeleiding specialist kan hulp bieden, wanneer je van plan bent om een eigen bedrijf op te gaan zetten. Een eigen bedrijf opstarten lijkt op papier heel eenvoudig, echter in de praktijk komt hier heel veel meer bij kijken. Zo moet er gekeken worden naar het soort bedrijf waarmee jij wilt beginnen. Ook is het belangrijk dat jij de middelen hebt om dit op te gaan starten en wat erg belangrijk is, is jouw doelstelling. Uit cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat veel nieuwe bedrijven al binnen een jaar niet meer bestaan. Erg jammer voor de inzet en al het geld wat hier mee bemoeit was.

Laat je helpen door een startersbegeleiding specialist

De beste specialisten werken bij Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). Door hun jarenlange ervaringen weten zij (nieuwe) ondernemers te helpen. Niet alleen nieuwe bedrijven, maar ook bestaande bedrijven weten zij te helpen. Denk aan een overname van een bedrijf, of een reorganisatie.

Veel mensen lopen al jaren met het idee om een eigen bedrijf te gaan starten. Zij hebben er genoeg van om onder een baas te gaan werken en willen daarom eigen baas worden. Helaas zal deze droom niet voor iedereen een succes gaan worden. Helemaal niet voor de mensen die zich hier niet verder in verdiepen, of er geen professionele hulp bij halen. Deze bedrijven zijn dan al gedoemd om te mislukken en dat is erg jammer.

Goede hulp gekregen met mijn eigen onderneming

Ook ik was een persoon die ervan kon dromen om een eigen baas te gaan worden. Jarenlang heb ik ervaring opgedaan in diverse bedrijven en nu wild ik een eigen start gaan maken. Het idee om een eigen zaak te hebben leek mij geweldig, echter had ik mij een beetje verkeken op wat er allemaal geregeld moest worden. Via het internet had ik veel informatie kunnen halen, maar net niet de informatie die je echt nodig hebt om een eigen bedrijf succesvol te maken.

Daarvoor kreeg ik de tip om contact op te nemen met Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). Het is mogelijk om geheel gratis een adviesgesprek aan te gaan en daar heb ik gebruik van gemaakt. Tijdens dit gesprek kreeg ik al vele informatie waar ik eerder nog nooit over gehoord had.

Mijn eigen onderneming

We zijn nu een jaar verder en inmiddels heb ik de deuren van mijn eigen onderneming al geopend. Hiervoor heb ik veel moeten regelen, maar het meeste is door de medewerker van CM&P geregeld. Ik had als het ware de klok horen luiden, maar wist niet waar de klepel hing. Gelukkig had deze begeleider er meer kaas van gegeten en heeft mij bijzonder goed bijgestaan. Van A tot Z werden mijn zaken bekeken en waar nodig geregeld. Iedere ondernemer kan ik deze hulp dan ook aanraden. Maar eerst een afspraak om te zoen wat de mogelijkheden zijn, lijkt het je niets dan zit je nergens aan vast.