Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Magento 2 met open source-toepassingen

Magento 2

Wanneer jij op zoek bent naar een goede webshop, dan moet jij je eens verdiepen in de Magento 2. Dit  isMagento 2 een populair e-commerce platform dat veel flexibiliteit en integratiemogelijkheden biedt. Voordeel is dat je hier makkelijk zelf wijzigingen op jouw website kan maken. Bijvoorbeeld nieuwe producten toevoegen, of er een heel nieuw assortiment bijvoegen bestaat tot de mogelijkheid. 

Omdat ik al een tijd op zoek was naar een bedrijf die voor mij een zeer mooie webshop kon maken, ben ik bij RIFF uitgekomen. Dit bedrijf is sinds september ontstaan door samenvoeging met de bedrijven Webcare Company en Tribal. Samen weten zij heel veel mooie website te maken. Als je verschillende voorbeelden hiervan wilt zien, dan moet je een sop de website kijken. Hier zie je heel veel grote merken waar zij al veel voor hebben kunnen betekenen. Zoals Quinny, Hallmark, KLM en ga zo maar even door.

Dankzij Magento 2 hebben wij een schitterende webshop

Magento 2Een leuk voorbeeld van de Magento 2 is leuk om te vertellen. Zo heeft het bedrijf Freebike de hulp van RIFF ingeschakeld. Dit is een  een start-up van een groepje mensen uit de fietswereld met liefde voor het stalen ros heeft. Het leuke is dat je via deze webshop zelf een e-bike kunnen samenstellen. Een erg unieke uitvoering van een mooie fiets, die je zelf in elkaar kan zetten. Binnen 72 uur wordt het model al geleverd, mits alle onderdelen voorradig zijn. 

Als voorbeeld kan ik ook mijn eigen webshop noemen. Omdat ik nog niet heel erg lang in de zakelijke markt actief ben, was ik op zoek naar verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden om zo snel mogelijk ontdekt te worden. De enige manier is dat door middel van een webwinkel te doen. Helaas ben ik een ster in spullen verkopen, alleen een eigen website maken gaat mij iets te ver. Daarvoor heb ik de hulp van RIFF ingeschakeld.