Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Tip: Factuur opstellen

factuur opstellen

factuurDag allemaal, vandaag ga ik het hebben over factuur opstellen. De reden hiervan? Mijn zoon! Jullie weten dat ik een ervaren ondernemer ben, ik onderneem dus al erg lang. Ik weet zelf al erg veel van ondernemen af, maar mijn zoon nog niet. Ik ben erg trots op hem, omdat hij pas geleden zijn eigen onderneming heeft opgestart. Ik weet zeker dat hij het kan, maar hij heeft in het begin nog wel wat hulp nodig. Dat is ook wel weer fijn, want hierdoor heb ik weer veel leuke tips voor jullie. Vandaag ga ik het over een programma hebben dat ik zelf al erg lang gebruik. Het programma helpt je met factuur opstellen, het bijhouden van je administratie, en bij het maken van offertes. Ik heb het nu over onFact, een programma waar ik al erg lang mee werk.

factuur opstellenEen goede vraag!

Laatst kwam mijn zoon naar mij toe. Hij vond het lastig om een factuur te maken en hij vroeg mij om hulp. Ik wilde hem natuurlijk graag helpen, maar ik had iets beters voor hem. Ik vertelde hem over het programma van onFact, dat ik dus zelf al erg lang gebruik. Hij heeft inmiddels al contact opgenomen met het bedrijf, en hij heeft binnenkort een afspraak. Ik weet in ieder geval zeker dat hij met dit systeem gaat werken omdat het simpelweg top is!opstellen factuur