Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

TL Buis gekocht van uitstekende kwaliteiten

philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20Afgelopen week heb ik een TL Buis gekocht bij jullie. Ik had nieuwe nodig voor in de keuken. Ik was toen wat gaan kijken op internet en jullie kwamen het beste uit de verf. Er stonden goede recensies en ook wat betreft de prijzen was het zeer voordelig. De vorige verlichting wat ik had was net iets te scherp, dus dit keer moest ik wel verlichting hebben dat niet zo scherp is. Ik heb toen contact opgenomen met jullie en vanaf dat moment werd ik uitstekend geholpen. Ik kreeg advies waar nodig en dat gaf ook de doorslag.

Professionele hulp en goede service. philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20

Ik heb in totaal twee dagen moeten wachten voordat mijn verlichting binnen was die ik had besteld. Dat is erg snel en dat verdiend in mijn ogen een groot compliment. De TL Buis die jullie adviseerde werkt fantastisch. Hij beschikt over goede kwaliteiten en hopelijk gaat die ook een lange tijd mee. Het is een stuk fijner voor je ogen, want de vorige gaf te veel licht. Mocht ik nog een keer verlichting nodig hebben voor bij mij in de zaak dan zal ik zeker terugkomen. Het is voor iedereen echt een aanrader om je verlichting hier te halen. Je word uitstekend geholpen en met hun ervaring krijg je goed advies.

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20