Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De 3 mooiste keukens voor jouw bedrijfspand 

bedrijfspand in Doetinchem

Wanneer je een bedrijfspand hebt, wil je dat alles pico bello in orde is. Dat geldt ook voor de keuken in het bedrijfspand. Het is niet alleen belangrijk dat de keuken schoon, maar een keuken mag ook mooi zijn. Of je nu een nieuw bedrijfspand hebt of je wil de huidige keuken renoveren, in dit artikel laten wij je de mooiste keukens voor jouw bedrijfspand zien. 

Waarom een mooie keuken? 

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik een mooie keuken willen in mijn bedrijfspand? Het antwoord is simpel. Het is belangrijk dat je werkomgeving een fijne uitstraling heeft. Dit bevordert namelijk ook de productiviteit en de sfeer in het pand. Samen een kopje koffie drinken of een broodje smeren in een mooie keuken is namelijk een stuk leuker dan in een minder mooie keuken. 

Ben je nog op zoek naar een geschikt bedrijfspand in Doetinchem waar je een mooie keuken in plaatst? Doe dan vast inspiratie op met de volgende mooiste keukens voor jouw bedrijfspand. 

1. Industriële keuken 

Een industriële inrichting is erg populair. Een keuken die veel kantoren en bedrijfspanden hebben, is een industriële keuken. Een industriële keuken straalt luxe uit, maar heeft ook een stoer randje. In zo’n industriële keuken zie je veel donkere tinten en stalen aspecten. Vaak wordt dit gecombineerd met houten meubels, zoals een houten eettafel en stoelen. Perfect op met het team te lunchen. 

bedrijfspand in Doetinchem

2. Houtlook keuken 

Ook een keuken in een houten look doet het goed in bedrijfspanden. Hout geeft een warme, maar toch frisse sfeer aan het bedrijfspand. Door de keuken greeploos te maken, geef je de keuken toch een erg chique look. Zorg wel voor een aanrecht dat makkelijk schoon te maken is. Dit is dus zeker een goede optie voor een keuken in een bedrijfspand. 

bedrijfspand in Doetinchem

3. Lichte keuken met kookeiland 

Bij een lichte keuken breng je veel frisheid en leven in het bedrijfspand. Wanneer de rest van het interieur in het bedrijfspand ook licht is, is een lichte keuken zeker een goede optie. Een lichte keuken combineer je met industriële of houten aspecten. Kijk hiernaar goed wat past bij de rest van de inrichting van het bedrijfspand. 

bedrijfspand in Doetinchem

Welke keuken je ook kiest, een mooie keuken maakt het bedrijfspand helemaal af. Zet een grote eettafel neer waar je met iedereen aan luncht. Zo breng je een fijne sfeer op de werkvloer en maak je het interieur van het pand helemaal af.