Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Fijnere werkomgeving dankzij de luchtverdeelslang

Luchtverdeelslang

Wist jij dat je in het magazijn gerust een luchtverdeelslang kunt plaatsen? Hiermee zorg jij er namelijk voor dat een ieder die er werkzaam is, die begeeft zich in een prettige omgeving. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om “droge lucht” wat zich daar kan bevinden.

Luchtverdeelslang

Een tip naar mijn werkgever

Wij hebben sinds een paar weken een nieuw magazijn. De meest perfecte ligging heeft mijn werkgever kunnen kopen. Hier staat een schitterend pand waar ik toch best wel trots op ben dat ik er mag werken. Enfin, tijdens de afgelopen vergadering gaf hij aan dat hij graag tips wilde ontvangen indien dit noodzakelijk was. Zo kon hij de werkruimtes optimaal houden en goed zorgen voor zijn team. Afgelopen week kwam een collega naar mij toe met het bericht dat het wel lijkt alsof het muf is in het magazijn. Dit moest ik toegeven dat ik het ook begon te merken en ben naar mijn werkgever gestapt. Als bedrijfsleider zet ik mij graag in voor het team en ook op dit moment probeer ik te achterhalen waar het aan kan liggen.

Luchtverdeelslang

Oplossing op het internet gezocht

Mijn werkgever heeft mij vervolgens de opdracht gegeven om op het internet te gaan zoeken naar een luchtverdeelslang. Hiermee kun je de kracht van de lucht goed bepalen in de ruimtes. Hopelijk is dit probleem dan ook opgelost en kunnen wij ons richten op de correcte productielijn!