Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Doel bereikt met Different Doors – bedrijfsdeuren

146

Mijn visie op ondernemen is zeer breed, maar is er zeker van voorzien te blijven bij waar je goed in bent. Wijk je af van waar zowel je eigen passie als je eigen talenten liggen, dan loop je de kans teveel te verzakken in het moeras van ondernemen dat mensen zoals jij en ik – die starten met mooie voornemens – doet verdrinken in de massa van werk die nog verricht dient te worden.

141

Het duurzame karakter van bedrijfsdeuren als deze

Daarom besteed ik het gros van de werkzaamheden uit en besteed ik enkel tijd aan de dingen waarvan ik weet dat ik ze oprecht het beste zelf kan uitvoeren. Onlangs moest er weer het een en ander veranderd worden aan de bedrijfsomgeving omdat men in en aan het gezamenlijke pand waarin wij huizen bezig ging. Ik besloot gebruik te maken van die verandermodus en enkele handigheidjes aan te dragen die mijn eigen bedrijfsprocessen zouden kunnen doen versnellen, zoals de Different Doors – bedrijfsdeuren waaraan ik vandaag enkele woorden zal wijden. Dit is nou precies het type werkzaamheden waarvan ik weet dat het zaak is de professionals voor de job in te schakelen. Dat werd pijnlijk duidelijk toen bleek dat zij direct doorhadden wie de vorige deuren erin had gezet – dat was namelijk ondergetekende, in een ver, ver verleden. Die deuren hebben nooit proper gewerkt en daarom was het tijd voor een vernieuwing van enkele werkgerelateerde processen. Ik ben enorm te spreken over de verbetering die inderdaad is opgetreden met het installeren van de Different Doors – bedrijfsdeuren en kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Ze bieden zeer concurrerende prijzen voor hetgeen ze leveren – en het is een investering die je voor de komende tientallen jaren doet, een die het waard zal blijken te zijn! 

142