Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Goede refurbished devices bij JorShop

jorshop

Ben je op zoek naar refurbished devices? Dan is JorShop degene die je zoekt. JorShop heeft vele verschillende refurbished devices. Ze hebben iPhones, iMacs, Macbooks, Samsung telefoons, iPads en Apple Watches. Al deze devices zijn refurbished. Dit houdt in dat je een telefoon koopt die al een keer is gebruikt, maar helemaal is opgeknapt en weer helemaal als nieuw is gemaakt met originele onderdelen. Doordat de items wel 2e hands zijn krijg je een fikse korting op je toestel. Als je een device besteld bij JorShop krijg je er een gratis originele lader bij. Verder krijg je 1 jaar garantie op je toestel en ze maken gebruik van en 14 dagen niet goed, geld terug beleid.

iPhones

Goede website vol met informatie

Op de website kan je gemakkelijk zien welke toestellen ze precies allemaal tot hun beschikking hebben. Bij iedere telefoon staat er een sterren beoordeling in welke staat de telefoon is. Soms hebben ze ook een volledige nieuwe telefoon, dan staat dat er ook bij. Verder staat de prijs er duidelijk bij en is deze vast per conditie en model. Dit betekent dat iedere telefoon die een 5 sterren rating heeft, maar niet nieuw is een vaste prijs heeft. Dit geldt ook voor de rest. Verder hebben ze op de website ook aanbiedingen voor je. 

Online bestellen

Op de website is bestellen heel simpel gemaakt. Je kiest welk toestel je wilt hebben. Vervolgens kan je meteen afrekenen. Dit is super veilig en snel gemaakt. Ook kan je met je bestelling een hoesje of andere accessoires bestellen.