Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Ik was op zoek naar een zzp lasser

zzp lasser

Afgelopen maand werd mijn bedrijfspand nagelopen om te bekijken of deze veilig was. Ik had namelijk het gevoel dat er niet goed was aan de constructie. Na de controle bleek het dan ook zo te zijn dat een aantal stalen balken noodzakelijk moesten worden gelast. Als dit niet snel gebeurde kon dit gevaren met zich mee brengen. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een zzp lasser die mij hierbij kon helpen. In een mum van tijd ben ik dan ook op de website van Oldersma klussen beland.

zzp lasser

Oldersma klussen is geweldig

Eenmaal aangekomen op deze website vond ik zeer veel interessante informatie. Via deze website kon ik namelijk in aanraking komen met een specialist. Ik ben namelijk in aanraking gekomen met een allround ZZP die overloopt met kennis betreft lassen. Hij is gespecialiseerd in het lassen van metalen zoals: aluminium, brons, koper en dergelijke. Hij maakt daarnaast ook gebruik van meerdere lastechnieken waaronder lassen TIG en het lassen van constructies. Aangezien ik op zoek was naar een lasser voor een constructie, was dit de aangewezen persoon voor mij.

Oldersma klussen

Het is weer veilig

Dezelfde week arriveerde de zzp’er en onmiddellijk bekeek hij de balken. Hij heeft alle balken op professionele wijze gelast en de veiligheid is wedergekeerd. Simpelweg omdat de balken weer veilig zijn d.m.v het laswerk. Bent u op zoek naar een lasser voor een gevaar in een constructie? neemt u dan zo snel als mogelijk contact op met de bovenstaande specialist!