Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Nieuwe magazijnvloer nodig

Anera

Anera

Schade opgelopen

De vloer in ons magazijn was door omstandigheden flink beschadigd geraakt, wij hadden dus een nieuwe magazijnvloer nodig! De schade was zodanig ernstig dat wij de magazijnvloer niet meer konden gebruiken. Er was dus een snelle oplossing nodig, want op deze manier kon er nauwelijks nog gewerkt worden in het magazijn. Online ben ik gaan zoeken naar manieren voor een voordelige magazijnvloer. Al snel zag ik Anera voorbij komen. Toen wist ik nog niet dat zij onze redder in nood zouden zijn! Met hen heb ik namelijk contact opgenomen. Zij zagen de ernst van de zaak in en wisten mij direct een aantal vloeren aan te raden. Die konden zij perfect voor onze ruimte maken, zodat wij daar mee snel weer aan de slag konden. Doen we! Dacht ik gelijk. Anera stuurde nog een offerte op en die vond ik erg mee vallen. Het leek mij de beste en snelste oplossing om weer de ruimte te creëren die wij nodig hadden. Zo gezegd, zo gekregen.

 

Anera

Snel geholpen

Een bedrijf als Anera is erg waardevol. Zij hebben ons namelijk erg snel en zeer secuur geholpen. Al na een week stond de nieuwe vloer in het magazijn en konden wij weer starten met effectief te werk gaan. De vloer paste perfect en is van erg goede kwaliteit. De kosten die eraan verbonden waren vielen reuze mee, zeker voor zo’n ontzettend snelle oplossing! Wij willen niets anders meer dan de vloeren van Anera en raden ze daarom ook aan jullie aan!