Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Is Securex iets voor jou?

loonadministratie software

Misschien heb je al enkele loonadministratie software voorbij zien komen tijdens je zoektocht. Je zoektocht komt nu tot een einde want als je Securex hebt dan wil je niks anders meer. Dit is namelijk een software waarbij allerlei verschillende HR-taken in gedaan kunnen worden. Werkprocessen zoals verlof- en verzuim modules worden hier gemakkelijk in verwerkt. Daarnaast kun je nog profiteren van andere functionaliteiten zoals salarisverwerking en de on- en offboarding van medewerkers. Hier worden de persoonsgegevens altijd veilig verwerkt. Wat fijn is voor de medewerkers is dat ze ten allen tijde toegang hebben tot het systeem. Zo kunnen ze altijd bij hun gegevens en hun gegevens inzien. Zo is het proces altijd transparant en creëert dit een goede basis voor vertrouwen binnen een bedrijf.

Het mooie van Securex is dat het bedrijf actief meedenkt over de mogelijkheden die de software jou kan bieden. Zo is een HR omgeving samengevoegd met de omgeving waarin salarisverwerking gedaan wordt. Dit maakt het werk erg efficiënt omdat alles in een ruimte gedaan kan worden. Dit scheelt ook veel printwerk en natuurlijk ook tijd.

loonadministratie software

Je wilt natuurlijk dat de data altijd inzichtelijk is voor zowel werkgever als werknemer. Ongeacht wat voor HR taak gedaan moet worden je kunt het allemaal met een software doen. Klinkt dit ideaal en zou je het een keer willen uitproberen? Probeer het vandaag nog uit door contact op te nemen met Securex en zie wat zij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.