Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Mijn examen bhv gehaald!

examen bhv

Nieuwe baanexamen bhv

Vorige week heb ik mijn examen bhv gehaald en daar ben ik erg blij mee. Dit was namelijk het enige wat ik nog moest halen voordat ik mijn nieuwere en hogere functie kan gaan bekleden. Degene die voor mij deze vervulde is met pensioen gegaan, maar hij was ook de bedrijfshulpverlener.Daarom moest ik dat ook sowieso halen, want het is verplicht om er eentje aanwezig te hebben in het bedrijf ten alle tijden. Wij werken maar met maximaal 20 mensen, dus dan is 1 ook wel genoeg. Mocht jouw onderneming nu meer mensen in dienst hebben, dan zou ik jou aanraden om te zorgen dat er meer dan 1 is ten alle tijde. De cursus die hierbij hoort heb ik de twee dagen hiervoor gevolgd en de laatste dag moest ik in praktijk brengen wat ik allemaal geleerd had. Ik had er veel vertrouwen in, want de instructies waren allemaal erg duidelijk en ik leerde in korte tijd erg veel bij. Uiteindelijk ging het dus ook super goed en heb ik dit certificaat in 1 keer behaald.

Duidelijkexamen bhv

Het examen bhv is niet moeilijk wanneer jij goed opgelet hebt. Daarnaast is het denk ik ook belangrijk dat jij een goede uitleg krijgt, zoals ik heb gekregen bij G4s. Daarom zou ik hen ook echt aan jou aanraden! Zij bieden ook dingen aan op het gebied van ehbo, dus ook daarvoor kun jij hier terecht. Dit is overigens ook voor particulieren, dus neem snel een kijkje op hun website voor meer informatie over al hun diensten.