Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Veiligheids-trainingen voor iedereen

veiligheids-trainingen

Prettigveiligheids-trainingen veiligheids-trainingen


Vorige maand heb ik voor het eerst twee veiligheids-trainingen gevolgd. Dit moest ik doen voor het invullen van mijn nieuwe hogere functie, waarin het van belang is dat ik een bhv diploma heb. Het is namelijk zo dat ik een collega ga overnemen die met pensioen gaat. Hij was hiervoor de bedrijfshulpverlener, maar dat ga ik nu dus oppakken. De cursus die ik heb gevolgd, was heel erg in de buurt. Dat heb ik als heel erg prettig ervaren, omdat ik daardoor niet langer hoefde te reizen dan ik op een normale dag naar mijn werk doe. Verder waren alle instructeurs ook heel erg aardig. Over een aantal dingen had ik vragen en hierop konden zij mij heel erg uitgebreid antwoord geven. Daardoor kreeg ik ook het idee dat zij precies wisten waarover zij het hadden. De praktijklessen vond ik het fijnste, want daardoor kon ik ook echt oefenen met de dingen die ik daarvoor had geleerd. 

Mogelijkheden

Naast de veiligheids-training die ik nu heb gedaan, zijn er nog anderen die jij kunt doen. Denk bijvoorbeeld een aan ehbo, waarmee jij ook daadwerkelijk levens kunt redden. Zelf wil ik hieraan in de toekomst ook zeker eens deelnemen, omdat het mij ongelofelijk interessant lijkt. Hier leer jij namelijk hoe jij gebruik moet maken van een aed, waardoor jij mensen met een hartaanval een kleine schok kunt toedienen. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan raad ik jou aan om eens op de website van G4s te kijken voor alle informatie en mogelijkheden bij jou in de buurt.