Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Ontzettend fijne taaltraining Frans van Boot taaltrainingen

logo_website_taaltrainingen

parijsEen tijdje geleden heb ik besloten om in mijn personeel te investeren doormiddel van een taaltraining Frans. Er wordt veel gewerkt met producten uit Frankrijk en de informatie daarvan is in het Frans. Met de online vertalers krijg je vaak verkeerde teksten. Een aantal werknemers hebben al aangegeven hier moeilijkheden mee te ervaren. Hierdoor leek het mij een goed idee om iedereen een taaltraining Frans te laten volgen.

Goede begeleiding

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Het bedrijf Boot taaltrainingen verzorgd verschillende taaltrainingen en daarom leek het mij een goed idee om dit bedrijf te benaderen. Op de website had ik al het een en ander gelezen, maar begrijpend lezen vond ik toch wel het belangrijkste.

Na een telefonisch gesprek gehad te hebben heb ik besloten om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak zou er een intake gesprek plaatsvinden met het personeel. Op deze manier kon er gemeten worden wat het niveau op dat moment was. Zelf had ik aangegeven wat ik belangrijk vond en aan de hand hiervan werd er een speciale training gemaakt.

In het begin vond het personeel de stof wat ingewikkeld, maar op een gegeven moment merkte zij al snel vooruitgang. Zij gaven aan dat de teksten veel beter begrepen werden dan voorheen.

De laatste taaltrainingen zitten er alweer op en het personeel is heel erg tevreden met de dingen die zij geleerd hebben. Online vertaalprogamma’s worden bijna niet meer gebruikt en dit zorgt er ook voor dat het personeel een heel stuk productiever is geworden!